uw lunch, bedrijfsborrel, diner of event een écht Smakelijke Boel !Smakelijke Boel biedt een ongekend breed assortiment aan catering-oplossingen. Daarbij onderscheiden wij ons door culinaire creativiteit en gedrevenheid.

Ons team heeft ruime ervaring met de smakelijke invulling van uiteenlopende evenementen in Almere, Lelystad en 't Gooi. We regelen jouw cateringwensen compleet van A tot Z. En vanzelfsprekend is ons culinaire aanbod afgestemd op de aard van jouw evenement.

Smakelijke Boel denkt graag met je mee. Samen maken we we van jouw lunch, zakelijke diner of buffet een succes. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een volledig verzorgd event of een 'walking diner'.

Samen met jou maken we van ieder event een Smakelijke Boel!

Wij waren heel blij met jullie. Het was in een woord 'jammie'. Wij zelf en belangrijker, de 30 gasten hebben genoten van wat jullie hebben geserveerd. De hapjes zagen er heerlijk uit en waren dat ook. Bij het zien van het koude buffet liep het water in de mond en de vilsalade was als eerste op. Ook het warme buffet vond gretig aftrek. Fijn dat jullie het allemaal kwamen bezorgen en dat er geen werk aan hadden met afwassen enz. Tenslotte word je maar een keer 60..........

- Fam Korperaal uit Almere

Smakelijke Boel

Trots.......Sinds vandaag zijn wij een Erkend Leerbedrijf

Inspiratie nodig? Wij denken graag mee!

Neem contact met ons op